24.4.09

Κόσκινο...

Της Αριστοτελίας Πελώνη

Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣτη βροχή δεν τη φοβάται. Πολύ περισσότερο όταν τον έχει κάνει απολύτως μούσκεμα...

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ο οποίος από τα σαλόνια του Μαξίμου προσγειώθηκε ανώμαλα στη σκόνη και στα παϊδάκια του υπολοίπου Αττικής, έχει όλους τους λόγους να μη σιωπά.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗτου επιλογή, για ευνόητους λόγους, είναι να μη μιλά ποτέ για το Βατοπέδι. Αλλά αν αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι οι «Βατοπεδινοί» δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο και ύστερα από μερικούς μήνες, εφόσον η κυβέρνηση αντέξει τόσο...

ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙότι ειδικά ο Θόδωρος δεν έχει κανένα συμφέρον να γίνουν διπλές εκλογές τον Ιούνιο. Δεν είναι τυχαίο ότι...

ο άλλοτε στενότερος συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ύστερα από μήνες εξαφάνισης, εσχάτως δεν φείδεται τηλεοπτικών εμφανίσεων. Δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό που η Ν.Δ. δεν τολμά να πει δημοσίως. Αν παραπεμφθεί ο Αριστοτέλης Παυλίδης, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗμάλλον κανένας στη Ν.Δ. δεν θεωρεί την ψήφο «κατά συνείδηση» κάτι παραπάνω από μια φιλολογική συζήτηση, όσα λέει ο Ρουσόπουλος δεν διαφέρουν απ΄ όσα μεταφέρει κατ΄ ιδίαν και στους βουλευτές ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Γιάννης Τραγάκης.

Να μην κάνουν ασκήσεις αυτοσχεδιασμού στη μυστική ψηφοφορία για τον Παυλίδη, γιατί θα χάσουν τις έδρες τους. Κάποιοι, άλλωστε, δεν έχουν καν συμπληρώσει συντάξιμα χρόνια. Η ΕΠΑΝΟΔΟΣΡουσόπουλου δείχνει ότι αποφάσισε πλέον να μη σιωπά. Τουλάχιστον όχι όσο βλέπει ότι το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό και πως το πλοίο της Ν.Δ. βουλιάζει μαζί με όλους τους επιβάτες. Τον ίδιο τον έχουν ήδη πετάξει έξω από το πλοίο, οπότε δεν έχει τίποτα να χάσει.

ΑΝ ΕΝΙΟΤΕλειτουργεί ως σκιώδης κυβερνητικός εκπρόσωπος, ίσως να φταίει η συνήθεια... Ή ότι ο Ρουσόπουλος θέλει να θυμίζει στην κυβέρνηση που ζει τα Βατερλώ- επικοινωνιακά και άλλα- το ένα μετά το άλλο, τι έχασε... Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Από τη στήλη ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: