21.4.09

Κινηματογραφική επιχείρηση για τη μεταφορά Ν. Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο...

Φόβοι απελευθέρωσής του από τον αδελφό του...
Κινηματογραφική επιχείρηση στήθηκε σήμερα για τη μεταφορά του κρατούμενου Νίκου Παλαιοκώστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου όπου κρατείται, ύστερα από αδιαθεσία που ένιωσε σήμερα το πρωί.
Ειδικότερα, ο Ν. Παλαικώστας -αδελφός του δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα- παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και ο γιατρός των φυλακών, που τον εξέτασε, έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Αμέσως, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έστησε επιχείρηση για τη μεταφορά του κρατουμένου, από...

τον Άγιο Στέφανο στο Ρίο, λαμβάνοντας ταυτόχρονα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νοσοκομείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την διάγνωση των γιατρών, οι οποίοι θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η παραμονή του στο νοσοκομείο, ή όχι. Σε περίπτωση, πάντως, που αποφασισθεί η περαιτέρω νοσηλεία του Νίκου Παλαιοκώστα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει και να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για την φρούρησή του.
Συγκεκριμένα σχεδιάζει να στείλει μονάδα της ΕΚΑΜ. Όπως είναι γνωστό ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως ένας από τους στόχους του είναι να απελευθερώσει τον αδελφό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: