5.4.09

Της Α' Δημοτικού... Το πολύ! ...

Καλά ρε Παπατζών, ούτε ένα ψαράκι Σάββατο βράδυ δε μας αφήνεις να φάμε; Ήμασταν στο Καστελόριζο (Σας έχουμε καυτό ρεπορτάζ από εκεί. Σε λίγο... ) και παραλίγο να χάσουμε τη συνέχεια. Τα χαστούκια... Καλά ο κύριος Γκιόλιας δεν έχει βγάλει ούτε το Δημοτικό; Δεν...

το πιστεύουμε! ... Καλά τώρα, επειδή λέει ψέμματα για το e-mail και για τη συνάντηση με το Χατζηνικολάου στα Starbucks πρέπει να τον παίρνεις τοις μετρητοίς; Πάρτον στην πλάκα. Άλλωστε εσύ έχεις χιούμορ. Αυτό ότι θα τον καθαρίσεις σαν αυγό πολύ μας άρεσε:
Από το pressmme
ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ...
Σωκράτη είσαι μεγάλος... "γραφιάς". Και μεγάλος γλύφτης. Πρώτη Δημοτικού και πολύ είναι... Σε παίζουμε για πλάκα.Είσαι άσχετος και δεν έχεις ρεπορτάζ. Ακόμα περιμένουμε την διάψευση. Οι άλλοι "τσιμπάνε" και σε φοβούνται. Εμείς σ' έχουμε για πλάκα. Όταν θα κάνεις τον τσαμπουκά να είσαι έτοιμος για τσαμπουκά. Τα άλλα περί αγωγών τ' ακούμε για πλάκα... Το παραδικαστικό περνάει εκεί που νομίζεις. Εμείς δεν μασάμε από αυτά... Κάνε ένα κρύο ντους γιατί οι εκβιασμοί δεν περνάνε εδώ... Θα σε καθαρίσουμε σαν αυγό!
pressmme

Δεν υπάρχουν σχόλια: