31.8.17

Κάτι έπαθαν στα ellinika hoaxes και κάνουν χοξ χοξ...


Αρχισε λίγο να ρετάρει μας φαίνεται το site που αποκαλύπτει, όπως υποστηρίζει, τις απάτες του διαδικτύου. Και...
από εκεί που έκανε ενδελεχή έρευνα σε διάφορα θέματα που προέκυπταν από την επικαιρότητα, τώρα το γύρισε και θεωρεί ως θέσφατα όσα του αναφέρουν υπουργοί και βουλευτές.
Αν ήταν έτσι τότε δεν θα κάναμε ρεπορτάζ αλλά θα δημοσιεύαμε κι εμείς μόνο τα δελτία τύπου των υπουργείων.
Την προηγούμενη εβδομάδα έψαξε το θέμα που προέκυψε με την Εσθονία και τα γνωστά περί κομμουνισμού και ναζισμού και θεώρησε ως γεγονός όσα τους ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας αυτής. Δεν διασταύρωσαν τα λεγόμενα του γραφείου τύπου του υπουργείου, τα εξέλαβαν ως δεδομένα. Τους ρωτήσαμε στο Twitter αν αναζήτησαν και άλλη πηγή αλλά απάντηση δεν πήραμε ποτέ. 



Το ακόμα καλύτερο το έκαναν χθες. Ασχολήθηκαν με το θέμα της Εύας Καϊλή και όσα έγραψε η ευρωβουλευτής για τον παππού της που, σύμφωνα με το απολαυστικό Luben, «τελικά δεν σκοτώθηκε από τους κομμουνιστές ο δικός της παππούς αλλά κάποιος άλλος».
Τα Ellinika Hoaxes επικοινώνησαν με την Καϊλή και έλαβαν, όπως γράφουν, την παρακάτω απάντηση: «Νομίζω πως έκλεισε για εμένα αυτή η συζήτηση. Πήρε διαστάσεις που δεν έχουν λογική».
Οπότε τα Ellinika Hoaxes έβγαλαν ένα μεγαλειώδες συμπέρασμα: «Με βάση τα παραπάνω, ο ισχυρισμός της κυρίας Καϊλή δεν μπορεί να καταρριφθεί, καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα του παππού, αλλά δεν διαθέτουμε ούτε κάποια άλλη πληροφορία για να χαρακτηρίσουμε ψευδή τον ισχυρισμό της. Από την άλλη, είναι αδύνατον και να επιβεβαιωθεί».
Η δολοφονία της λογικής από τα Ellinika Hoaxes δεν είναι hoax αλλά πραγματικό γεγονός οπότε δεν θα το δείτε γραμμένο στα Ellinika Hoaxes.

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: