31.8.17

Τζανακόπουλος: Βαδίζουμε προς την οριστική έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία...

Menelaos Myrillas / SOOC«Έχουμε περάσει σε μια νέα μέρα, η χώρα φαίνεται ότι βαδίζει στην οριστική έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία και αποκαθίσταται η...
αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος, στη νέα αυτή φάση η κυβέρνηση προσανατολίζεται στα ζητήματα τόνωσης της ανάπτυξης όχι στη βάση της συντριβής της εργασίας, αλλά με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σημείωσε ακόμη ότι μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έχουμε θετικές εξελίξεις, όπως είναι η επιτυχής δοκιμαστική έξοδος στις αγορές και οι αναβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.

Εν όψει της σημερινής επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Impact hub Athens επισήμανε ότι πρόκειται για μια θερμοκοιτίδα καινοτομίας. Η επίσκεψη, όπως είπε, γίνεται και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την 82η ΔΕΘ και θέλει να δείξει πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον μεγάλο στόχο της παραγωγικής ανασυγκρότησης και της δίκαιης ανάπτυξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: