28.2.15

Καρίτζης: "Η κυβέρνηση πρέπει να θωρακιστεί...


... απέναντι στους εκβιασμούς".
HXHTIKO...
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να θωρακιστεί απέναντι σε εκβιασμούς, προετοιμάζοντας το λαό, ώστε αν ξανασυμβεί αυτό, να είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω, τόνισε στο "Κόκκινο" ο Ανδρέας Καρίτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
 Η  συνθηκολόγηση άνευ όρων δε μπορεί να...
γίνει ανεκτή υπογράμμισε στο Κόκκινο ο κ. Καρίτζης, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε την επόμενη φορά αν απαιτηθεί κάτι τέτοιο να μη γίνει αποδεκτό.

Θα επιχειρήσουν να ταπεινώσουν την ελληνική πλευρά μέσα από νέους εκβιασμούς, σχολίασε για τον μακρύ δρόμο των διαπραγματεύσεων, ενώ τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν συνέπειες και για αυτούς.

Ο κ. Καρίτζης συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρέπει να εκληφθεί από τους εταίρους το γεγονός ότι υπογράψαμε υπό πίεση μια συμφωνία ότι είμαστε διατεθειμένοι να οδηγήσουμε την ελληνική κοινωνία στην τρέλα και να συνθηκολογήσουμε στη μνημονιακή πολιτική της λιτότητας.

Αν μιλάμε ειλικρινά ο κόσμος είναι σε θέση να καταλάβει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, τόνισε. H συμφωνία έχει πολλά στοιχεία που δε θα ήταν στις δικές μας επιλογές αλλά τα περιλαμβάνει όλα. Τα πάντα θα κριθούν από τη διαπραγμάτευση το επόμενο τετράμηνο. Δεν είναι αυτό ευρωπαϊκό περιβάλλον για να υπάρξουν συναινέσεις, συμπλήρωσε με νόημα.

Τέλος ο κ. Καρίτζης εξέφρασε την γνώμη ότι η συμφωνία πρέπει να πάει στη Βουλή και να αναζητήσουμε τη μέγιστη δυνατή συζήτηση επί τόσο σοβαρών ζητημάτων.


πηγη stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: