28.2.15

Σαμαράς: Ο Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται...




«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται» δήλωσε μεταξυ άλλων ο Αντώνης Σαμαρας, με αφορμή τα με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με κατηγορεί για...
την ανακοίνωση του ΕΛΚ, της οποίας όμως το περιεχόμενο έχει προσυπογράψει ο ίδιος στην τελευταία απόφαση του Eurogroup!», είπε ο  Σαμαράς επισημαίνοντας, μάλιστα,  ότι η ανακοίνωση του ΕΛΚ έλεγε ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έκανε μεγάλη πρόοδο και ότι πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της. Ανέφερε ότι τα δύο τα προσυπέγραψε ο κ. Τσίπρας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, και «πως αν δεν το έκανε θα έβλαπτε τη χώρα, ενώ όσο συνεχίζει να το αμφισβητεί βλάπτει τη διαπραγματευτική της θέση».

«Πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλη απόγνωση και φόβο για να επικαλείται τέτοιες ανοησίες και να φτιάχνει φανταστικούς εχθρούς, προκειμένου να δικαιολογήσει τα δικά του ψέματα και αδιέξοδα...» συμπλήρωσε, ενώ σχετικά με τη δίμηνη παράταση της προηγούμενης κυβέρνησης, είπε για τον Πρωθυπουργό πως κάνει οτι δεν ξέρει ότι «εμείς δεν χρειαζόμασταν μεγαλύτερη παράταση, γιατί βγαίναμε από το μνημόνιο, ενώ εκείνος χρειάζεται μεγαλύτερη παράταση γιατί μας ξαναβάζει σε μνημόνιο».

Υποστήριξε, επίσης, ότι η «γέφυρα» που ετοιμάζει ο κ. Τσίπρας είναι για το επόμενο μνημόνιο στο οποίο μας οδηγεί και πως γι' αυτό ασφαλώς, όπως είπε, θα λογοδοτήσει και ο ίδιος. «Και του το λέω από τώρα, για να το γνωρίζει και για να το γνωρίζει και το κόμμα του, στο οποίο ήδη υπάρχουν πολλοί που τον καλούν να απολογηθεί» προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τέλος, αν νομίζει ότι βρίζοντας εμένα και βρίζοντας και τους εταίρους μας, μπορεί να γίνει Ευρωπαίος πολιτικός, είναι βαθιά νυχτωμένος. Κακό κάνει όχι βέβαια σε εμένα, όχι μόνο στον εαυτό του, αλλά στην ίδια τη χώρα, η οποία είναι στην Ευρώπη και θα παραμείνει στην Ευρώπη. Ντροπή πια!» κατέληξε στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς.

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: