27.2.15

Δύο Μητσοτάκηδες για μία θέση...

Δίπολο διαδοχής φτιάχνει εντός ΝΔ η… οικογένεια Μητσοτάκη, όπως τουλάχιστον έδειξε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος.

«Εάν η Ντόρα δεν τρολάρει τον…
αδελφό της και τον Αντώνη Σαμαρά μαζί, τότε οι εξελίξεις θα έχουν ενδιαφέρον», σχολίαζε χαρακτηριστικά γαλάζιος βουλευτής, υπενθυμίζοντας και τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και διαβουλεύσεις που έχει τον τελευταίο καιρό η κυρία Μπακογιάννη με πολλά κομματικά στελέχη και παράγοντες.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δεν απέκλεισε τίποτα και άφησε ανοικτό παράθυρο ακόμη και για διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ.

«Ο,τι έχω να πω, θα το πω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», είπε, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν προτίθεται να θέσει ευθέως και θέμα ηγεσίας στον Αντώνη Σαμαρά. Υποστήριξε, πάντως, ότι η ίδια αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο» και πως επιδίωξη όλων των κινήσεων και πρωτοβουλιών της είναι να «συνέλθει η παράταξη και να υπάρξει ξανά μια ισχυρή και υγιής κεντροδεξιά». Προανήγγειλε, επίσης, «καθαρή εσωκομματική κουβέντα, χωρίς προσωπικές στρατηγικές», δίνοντας στίγμα για θερμές στιγμές στις επικείμενες συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννης έρχεται στον, θερμό ακόμη απόηχο των «αρχηγικών» βημάτων που επιχειρεί και ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης – βημάτων, τα οποία είχαν ως επίσημη αφετηρία την διαφοροποίησή του από την κομματική γραμμή στην εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Παραπλεύρως, δε, εξακολουθούν να κινούνται και να οργανώνουν συνάξεις, δείπνα και συναντήσεις και οι λοιποί «δελφίνοι», από το Νίκο Δένδια και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη έως τη νεοεισελθείσα στο παιχνίδι Όλγα Κεφαλογιάννη...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: