8.5.22

Τα εκλογικά κέντρα για την εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝ.ΑΛΛ...


Ημέρα εκλογικής διαδικασίας για το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σημερα, Κυριακή, και εκτός από το δημοψήφισμα για το όνομα, η βάση της παράταξης θα εκλέξει αντιπροσώπους για το 3ο συνέδριο και τις δημοτικές- νομαρχιακές οργανώσεις.

Το... Σάββατο, ανακοινώθηκαν αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα για όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας που στο σύνολό τους ξεπερνούν τα 500.

Εκλογικά κέντρα

Στον ιστότοπο του Κινήματος αναρτήθηκαν ήδη όλα τα ονόματα των υποψηφίων καθώς και αναλυτικά οι εγκύκλιοι και οι αναγκαίες πληροφορίες για τη σχετική διαδικασία.


Νωρίτερα, ανακοινώθηκαν οι δύο επιλογές για το όνομα του κόμματος. Συγκεκριμένα, το «Κίνημα Αλλαγής» και το «ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής» αποτελούν τα δύο ονόματα ανάμεσα στα οποία θα κληθούν να επιλέξουν τα μέλη του κόμματος, με τo δεύτερo να φαντάζει και ως το επικρατέστερο. 

► Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στις 11 το πρωί, στον πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας.

Κάλεσμα στα μέλη του κόμματος απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στέλνοντας μήνυμα για «ένα ακόμη βήμα» στην κατεύθυνση «αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Επιλέγουμε το όνομα μας και τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία.

Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν μήνες άπιαστο όνειρο, να γίνει σήμερα πραγματικότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: