27.5.22

Περιμένοντας τις μεθεπόμενες δημοσκοπήσεις...


Δεν χρειάζεται πολλές «πηγές» στην Κουμουνδούρου για να γνωρίζει κανείς ότι η παρούσα φουρνιά δημοσκοπήσεων ουδόλως αρέσει στα επιτελικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: 

η κυβέρνηση φαίνεται να έχει ανακάμψει, η... φθορά της φαίνεται ότι «σβήνεται» από τις θετικές αξιολογήσεις για το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τώρα το Μαξίμου ποντάρει ότι, αν μαζί με το καλυμμένο χαμένο έδαφος βοηθήσει και ο τουρισμός, η ΝΔ μπορεί να κάνει ένα καλό «πλασάρισμα» το φθινόπωρο για την επόμενη πολιτική «σεζόν». 

Πάντως, συνομιλητές του Neo στην Κουμουνδούρου δεν στέκονται στο παρόν κύμα των σφυγμομετρήσεων, στο οποίο όντως η κυβέρνηση έχει «τσιμπημένα» ποσοστά, αλλά στο… επόμενο: λένε, δηλαδή, ότι όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός του ταξιδιού στις ΗΠΑ και αρχίσει πάλι να διαμορφώνει την επικαιρότητα η αβίωτη καθημερινότητα και τα 2,5 ευρώ που έχει φτάσει η βενζίνη, τότε οι επόμενες δημοσκοπήσεις δε θα μπορούν να αναδείξουν κάποιο «lifting» στο πρόσωπο της κυβέρνησης και στα ποσοστά της ΝΔ. 

Πάντως, για την Κουμουνδούρου το πρόβλημα θα έπρεπε να είναι όχι αν «τσιμπάνε» τα ποσοστά της ΝΔ, αλλά το γιατί δεν «τσιμπάνε» τα δικά τους ποσοστά…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: