5.1.21

Τέλος και από το κόμμα!...


Ο Neo είχε εγκαίρως ενημερώσει τους αναγνώστες του για την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Η... μεταξύ τους επικοινωνία είχε χαθεί έπειτα από αρκετές «αρρυθμίες» και κάποια «θερμά επεισόδια», αφού ο πρωθυπουργός φέρεται να είχε προχωρήσει επιπλήξεις τις οποίες δεν εισάκουσε ο υπουργός Εσωτερικών. 

Πέραν αυτού, ο Θεοδωρικάκος συγκρούστηκε ουκ ολίγες φορές και με τον ισχυρό άνδρα του Μεγάρου Μαξίμου Γιώργο Γεραπετρίτη και έτσι, είχε φανεί εδώ και καιρό πως η κλεψύδρα του στην κυβέρνηση άδειαζε. 

Ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει το γεγονός ότι δεν μιλιέται με τον πρωθυπουργό, αφού χθες στην μακροσκελή ανακοίνωση αποχώρησης από το πρώτο τη τάξει υπουργείο, ευχαρίστησε τους πάντες εκτός από τον… πρωθυπουργό που τον έκανε υπουργό! 

Και, μπορεί να δεσμεύθηκε ότι από τη θέση του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το κυβερνών κόμμα, όμως ο πρωθυπουργός είναι τόσο ενοχλημένος μαζί του που ουδείς θα εκπλαγεί αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον «κόψει» από τα ψηφοδέλτια…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: