7.1.21

Ο εν δυνάμει δικτάτορας οι «πατριώτες» και οι «υπερπατριώτες»...


Το κατάφερε και αυτό ο χασάπης της νεότερης ιστορίας τής Δύσης: να σπρώξει τις ΗΠΑ στο χείλος του εμφύλιου, να την προσομοιώσει με τις «δημοκρατίες» της Νότιας Αμερικής, να αφήσει στη χώρα βαθύ διχασμό και διαίρεση. Εισβολή στο Καπιτώλιο από οπαδούς του... επικίνδυνου κλόουν, πυροβολισμοί, δακρυγόνα, αντιασφυξιογόνες μάσκες σε βουλευτές, φυγαδεύσεις αξιωματούχων, απαγόρευση κυκλοφορίας, εκρηκτικοί μηχανισμοί, ΧΑΟΣ! 

Ευτυχώς η Υφήλιος –και όχι μόνο οι ΗΠΑ– εκτός απροόπτου απαλλάσσεται σε λίγες μέρες από ένα εν δυνάμει δικτάτορα που τον υποστήριξαν Αμερικανοί «πατριώτες» και, δυστυχέστατα, Έλληνες «υπερπατριώτες». Η Αμερική, που ξέρει από πρόκληση αναταραχών σε άλλες χώρες (και επιβολή δικτατοριών, φυσικά) ζει πλέον το δικό της πραξικόπημα. Το χειρότερο είναι ότι ο Τραμπ θα φύγει –με όποιον τρόπο και αν φύγει– αλλά το δηλητήριο που αφήνει πίσω του θα μείνει. Με ό,τι σημαίνει αυτό για τις ΗΠΑ και τον Κόσμο.

ΥΓ.: Ας κοιτάξουμε προσεκτικά τις φωτογραφίες από τις αναταραχές. Τα κασκέτα, τα καουμπόικα καπέλα, τις καραγκιοζίστικες στολές, τα πόδια πάνω στα υπό κατάληψη γραφεία... Για να καταλάβουμε καλύτερα αυτό το οπαδικό ίζημα που ανατάραξε με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του ο Τραμπ...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: