15.1.21

Ένα πρόστιμο που κράτησε τρεις ώρες...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τριτολογία του, ανακοίνωσε πως το πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων θα... παραμείνει στα 300 ευρώ. Για περιορισμένο διάστημα, ωστόσο, καθώς όπως είπε, θα επανεκτιμηθεί η συμπεριφορά των πολιτών. 

 Όπως είπε: «Ως μια ένδειξη καλής θέλησης είμαι διατεθειμένος να κρατήσω τα πρόστιμα στα 300 ευρώ για μια εβδομάδα ώστε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι πολίτες. Αναγνωρίζουμε όμως απόλυτα ότι υπάρχουν συμπολίτες που επέδειξαν προκλητικότατες συμπεριφορές. Όμως εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παραβατική συμπεριφορά δεν θα έχει μόνο τραγικά αποτελέσματα στον ίδιο αλλά και στον γύρο τους. Αλλά σε μια ένδειξη ότι θέλουμε την συλλογική ευθύνη και όχι τον φόβο του προστίμου θα κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ». 

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Επικών διαστάσεων αναδίπλωση 

 Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «επικών διαστάσεων αναδίπλωση», σχολιάζοντας την τριτολογία του πρωθυπουργού. «Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον- άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. 

Και για να δικαιολογήσει την επικών διαστάσεων αναδίπλωση, απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου. Το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της!», αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ... 

 Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: