17.1.21

Κορονοϊός:«Μας δάγκωσαν νυχτερίδες...



Ήταν σαν τρύπημα από βελόνα» είπαν ερευνητές από την Ουχάν.
BINTEO...
Στην παραδοχή πως δέχτηκαν δαγκώματα, τη στιγμή που συνέλεγαν δείγματα σε σπήλαιο, το οποίο φιλοξενεί νυχτερίδες μολυσμένες με κορωνοϊούς, προχώρησαν επιστήμονες από το εργαστήριο της Ουχάν, δίνοντας συνέχεια κι αυξάνοντας τα ερωτήματα που προέκυψαν, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Μάικ Πομπέο.

Ένας... εκ των ερευνητών που συμμετείχε στη διαδικασία, είπε ότι τα δόντια των ζώων πέρασαν από τα λαστιχένια γάντια του «σαν βελόνα», με την ομάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που έχει ήδη φτάσει στην πόλη από την οποία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο η διασπορά της Covid-19, να καλείται να ερευνήσει σε βάθος τα ζητήματα που έχουν προκύψει.


Το προσωπικό που εργάζεται στην μυστική εγκατάσταση της Ουχάν, φάνηκε, επίσης, να χειρίζεται νυχτερίδες χωρίς γάντια και εργάζονταν πάνω σε «ζωντανούς ιούς» χωρίς μάσκες, προφανώς παραβιάζοντας τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε ένα κινεζικό τηλεοπτικό συνεργείο και μεταδόθηκε το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: