20.1.21

Κακλαμανάκης: Η Μπεκατώρου αποκάλυψε σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης..


...πριν από εννέα χρόνια-Το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών... 

Η Σοφία Μπεκατώρου στη κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή, κατήγγειλε μια... νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και σύμφωνα με τον Νίκο Κακλαμανάκη, αφορά ένα 12χρονο κορίτσι. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στο Mega και διευκρίνησε πως η νέα καταγγελία αφορά ένα κορίτσι που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 12 ετών. 

 Παράλληλα, είπε πως η Σοφία Μπεκατώρου, ανέφερε το περιστατικό στον εισαγγελέα, εφόσον ήρθε σε συνεννόηση με το κορίτσι. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η νέα υπόθεση δεν αφορά το άτομο που η ίδια καταγγέλλει. 

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, αλλά δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να εκτεθεί και να πάρει διαστάσεις το θέμα. 

 Υπενθυμίζεται, πως η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας φαίνεται να κατονόμασε την περίπτωση συναθλήτριας της στον χώρο της ιστιοπλοΐας η οποία, σύμφωνα με την πρώτη μάρτυρα της έρευνας, έχει υποστεί σεξουαλική βία. Η ποινικά αξιόποινη πράξη κατά της συναθλήτριας της στην οποία αναφέρθηκε επίσημα η Ολυμπιονίκης, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και είναι ενεργή η δυνατότητα, μετά από καταγγελία τής παθούσας, ενεργοποίησης του εισαγγελέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: