25.8.20

Τάσεις φυγής από τον Μέσι...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι κοινοποίησε με φαξ την απόφασή του να...
 
αποχωρήσει από την ομάδα ενεργοποιώντας ρήτρα του συμβολαίου του με τη διοίκηση του συλλόγου να συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Το κουμπί της ενεργοποίησης της ρήτρας μονομερούς αποχώρησης στο τέλος κάθε σεζόν ενεργοποίησε ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με Ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Λιονέλ Μέσι με φαξ που έστειλε στην ομάδα της Βαρκελώνης γνωστοποίησε την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος επικαλούμενος ρήτρα του συμβολαίου του που αμφισβητείται όμως από την ομάδα της Καταλονίας.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να απάντησε στον Αργεντινό σούπερ σταρ ότι δεν μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν (2020-21). Οι μπλαουγκράνα φέρεται να υποστηρίζουν πως η ενεργοποίηση της ρήτρας θα ήταν σύννομη εάν είχε ενεργοποιηθεί έως και τις 30 Μαΐου και συγκαλούν έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Για την απόκτηση του Μέσι έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ και πλέον απομένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει το σίριαλ με τον 33χρονο άσο να μοιάζει αποφασισμένος να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του που τον «δένει» με την Μπαρτσελόνα έως και το 2021...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: