31.8.20

Αύριο στις 16:00 οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων...

Κοινή συνέντευξη Τύπου από Πέτσα, Κεραμέως και Θεοδωρικάκο - Ποια ημερομηνία «φωτογράφισε» νωρίτερα σήμερα ο Γκίκας Μαγιορκίνης...
Κοινή συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 16:00.

Τη συνέντευξη θα...
παραχωρήσουν στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οι υπουργοί Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στη συνέντευξη θα παρίσταται και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Τι είπε ο Μαγιορκίνης για το άνοιγμα

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου τάσσεται ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε πως «το σημείο-κλειδί για το άνοιγμα των σχολείων είναι η επιδημιολογική εικόνα γενικά».

Όπως είπε, το θέμα θα συζητηθεί και σήμερα στην επιτροπή για να αποφασιστεί με σιγουριά τι ακριβώς πρόκειται να γίνει.

«Υπάρχει όλο το τελευταίο 15νθημερο αυξημένη επιδημιολογική εικόνα», δήλωσε ο κ. Μαγιορκίνης, προσθέτοντας ότι «εγώ θα έκλινα προς τις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν έχει πολλή σημασία και σήμερα θα ακουστούν όλες οι απόψεις»...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: