28.11.19

Δεν… τον άφησε με ανοιχτό το στόμα ο Βορίδης...


Μπορεί ο κυνισμός του Μάκη Βορίδη με την φράση «και τι θέλατε; Να βάλουμε ξένους;», να άφησε ενεούς όλους τους παρισταμένους στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του Open, ωστόσο ο Γιώργος Βαρεμένος διατήρησε την ψυχραιμία του. Εξάλλου...
έχοντας προφανώς «γράψει» χιλιάδες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα, ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πολύ καλά να κρατά την ψυχραιμία του και έτσι, «κόντραρε» κατευθείαν τον Μάκη Βορίδη όταν όλοι οι άλλοι προσπαθούσαν να... συνέλθουν από το σοκ.

Μάλιστα, ο Βαρεμένος δεν έχασε καν την ευρηματικότητά του, καθώς απεφάνη ότι «τα τεκταινόμενα με τους διορισμούς στα νοσοκομεία, θυμίζουν σενάριο παλιάς ελληνικής ταινίας», παραπέμποντας συνειρμικά στον... γνωστό «Γκρούεζα» προφανώς. «Αποδεικνύεται η πολιτική απάτη μιας φαυλότητας, η οποία προεκλογικά είχε πλασαριστεί ως επαναφορά της αξιοκρατίας», συνέχισε ο Γιώργος Βαρεμένος, προσθέτοντας εξάλλου ότι «το θέμα δεν είναι η ηλικία του 80χρονου, αλλά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έρχεται να επιβραβεύσει τις ατελείωτες και ατελέσφορες προσπάθειές του να εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ, αλλά και με το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ».

Μάλιστα, ο Βαρεμένος τελείωσε με... χιούμορ, καθώς αναφερόμενος στον κουμπάρο του βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζικαλάγια, είπε ότι το φαινόμενο προκαλεί... «τεράστια ανησυχία, αν ληφθεί υπόψιν ότι η οικογένεια Μητσοτάκη διαθέτει περίπου 20.000 βαφτιστήρια»!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: