29.11.19

Ισχυροί συμπαίκτες του Μελισσανίδη...

...μπαίνουν στην «Αγιά Σοφιά»...

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται σε ότι αφορά στο γήπεδο της «Αγια Σοφιάς», καθώς αναμένεται να συμβάλουν ισχυροί συμπαίκτες του Μελισσανίδη για την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως γράφει η...
«Live Sport», τον επόμενο μήνα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για ισχυρούς «συμπάικτες» - στρατηγικούς επενδυτές- στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του γηπέδου

Σύμφωνα με την Έκθεση της «Δικέφαλος 1924», στην επόμενη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου, θα προκυρηχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, με παραίτηση δικαιώματος παλαιών μετόχων, υπέρ νέων στρατηγικών επενδυτών.

Όπως αναφέρεται στην Έκθεση, η κατασκευή του γηπέδου απαιτεί δαπάνες και κονδύλια, τα οποία η «Δικέφαλος 1924» δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή και τα οποία οι ιφυστάμενοι μέτοχοί της δεν μπορούν να καλύψουν.

Επομένως το εταιρικό συμφέρον επιβάλλει να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για την κατασκευή του γηπέδου. Στη συνέχεια στην έκθεση τονίζεται ότι αυτοί οι «δυνατοί» συμπαίκτες έχουν ήδη βρεθεί.

«Για τον λόγο αυτό, η Εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο πρoσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός».

Στην έκθεση τονίζεται επίσης ότι «η είσοδος των νέων επενδυτών με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη για το συμφέρον της εταιρείας και την υλοποίηση του ως άνω αναφερόμενου σκοπού της»...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: