27.11.19

Οι τρεις του Ίβιτς και ο... Μιλόγεβιτς...

Η απόφαση για αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ είναι ειλημμένη, με τον Ίβιτς να εργάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες προκειμένου να καταλήξει στον εκλεκτό.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στόχο να...
πάνε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ με νέο τεχνικό, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά απίθανό. 

Ο Ίβιτς κοιτάζει παντού, αλλά κυρίως ψάχνεται στις αγορές της Ισπανίας και της Ιταλίας με την «ΩΡΑ» να γράφει για τρεις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του.

Ο πρώτος είναι ο Μάρκο Νίκολιτς, γνώριμος στην ΑΕΚ καθώς πέρυσι τον βρήκε απέναντι της ως προπονητή της Βίντι. Ο Ίβιτς φέρεται να εξετάζει εξονυχιστικά την περίπτωσή του.

Ο δεύτερος είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς, τον οποίο ο Ίβιτς τον γνωρίζει αρκετά καλά και έχει εξαιρετική άποψη για τη δουλειά του. Ωστόσο, ο μοναδικός ενδοιασμός για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ είναι ότι ο Παούνοβις δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαζόταν σε ομάδες των ΗΠΑ.

Ο τρίτος είναι ο Αμπελάρδο Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί μια ελκυστική αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη περίπτωση. Προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την Αλαβές και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Ισπανούς προπονητές.

Τέλος υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Βλάντα Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ως το καλοκαίρι. Οπότε είναι απίθανο η ομάδα του να τον αφήσει ελεύθερο ή να μην αξιώσει χρήματα εφόσον ο ίδιος ζητήσει να φύγει, αλλά ούτε η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει ως το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: