21.11.19

Με... Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο...

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (22/11, 21:30), με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να ακολουθεί την «πράσινη» αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός μετά το
διπλό στο Κάουνας στρέφεται στην «μάχη» με την Μπάγερν και θέλει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, για να... σβήσει την γκέλα με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Όλα αυτά, φυσικά, γίνονται την ώρα που οι «πράσινοι» περιμένουν την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο τους, την οποία αποκάλυψε το SDNA. 

Το «τριφύλλι», λοιπόν, αναχώρησε για τη Γερμανία το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11) με τον Γιώργο Βόβορα να παίρνει 13 παίκτες μαζί του. Όλα δείχνουν πως η 12η θέση των τελικών επιλογών θα «παιχτεί» και πάλι μεταξύ του Ρίον Μπράουν και του Μπεν Μπέντιλ, όπως είχε γίνει και στην Λιθουανία. 

Παράλληλα, με την «πράσινη» αποστολή ταξίδεψε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δίνοντας τη δική του... αύρα στην ομάδα. Ο «3D», που νωρίτερα μπήκε στους υποψήφιους για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας από την Euroleague, θα βρεθεί στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Μόναχο για το PAO Alive, μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Κριστόφ Βαζέχα...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: