6.10.18

Παραμένει αήττητος...



 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: 1-1.
Νίκη για Πανιώνιο...
Τι κι αν ήταν, σε γενικές γραμμές, κατώτερος; Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με το… καλημέρα στην επανάληψη, από το γκολ του Μανιά στο 47’; Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε πριν το...

τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σκουλά και, με την ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Κυριακόπουλο να μετατρέπεται σε γκολ, από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακέντα στο 91’, ισοφάρισε τελικά τον Αστέρα σε 1-1! 

Έτσι, οι «πράσινοι» έφυγαν από την Τρίπολη με έναν βαθμό στις αποσκευές τους ενώ παρέμειναν αήττητοι, μετά το πέρας και της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με τους εκατοντάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να αποθεώνουν τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του, μετά τη λήξη. 

Οι Αρκάδες από την άλλη πλευρά, έμειναν με την πικρή «γεύση» μιας ακόμα βαθμολογικής απώλειας είτε στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα με «μεγάλο» αντίπαλο, είτε με εναντίον του πέναλτι, μετά τα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη… 

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι, ο Μουνάφο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα στην μεγάλη κατηγορία, κυνηγώντας τον… Κουρμπέλη, που είναι ο ρεκόρντμαν, με 103 εμφανίσεις. 

sport-fm.gr

Νίκη για τον Πανιώνιο

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί του Άρη, για την 6η αγωνιστική της Super League, και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τέρμα του Ντομίνγκες στο 41΄. Ο Άρης, που είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, υπέστη την 2η ήττα του, αλλά με 12 βαθμούς στο ενεργητικό του παραμένει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: