31.10.18

«Άκυρο» Μητσοτάκη στο συνέδριο του Ποταμιού...

Την απόφαση να μην παραβρεθεί στο συνέδριο του Ποταμιού έλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας αρνητικά στην...
πρόσκληση που του έστειλε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε η Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι με τις παρούσες συνθήκες, όπως εκείνες διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα, δεν υφίσταται λόγος να παραβρεθεί στο συνέδριο, ενώ στο «πόδι» του θα βρεθεί ο Κωστής Χατζηδάκης.

Άλλωστε, οι σχέσεις Θεοδωράκη – Μητσοτάκη φαίνεται πως έχουν μπει στον «πάγο» τους τελευταίους μήνες, με μία από τις αιτίες να είναι η στάση του Ποταμιού υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πηγές από την Πειραιώς έκαναν λόγο πως το Ποτάμι θα πρέπει να λάβει τις αποφάσεις του ανεπηρέαστο, στο πλαίσιο των εσωτερικών του διαδικασιών, κάτι που βέβαια βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθετη θέση με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παραβρεθεί αυτοπροσώπως στο προηγούμενο συνέδριο του Ποταμιού...




Δεν υπάρχουν σχόλια: