31.10.18

Κρίση τέλος για Γεροβασίλη – Παπακώστα...

έρχονται οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ...

Δυο νέα τετ α τετ μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Κατερίνας Παπακώστα, σύμφωνα με πληροφορίες του...
newpost.gr, ήταν αρκετά προκειμένου να σβήσει η «φωτιά» που είχε ανάψει με τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και το πότε θα πραγματοποιηθούν.

Το πρώτο ραντεβού φέρεται να έγινε αργά χθες το βράδυ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ νέα συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλείστηκε και σήμερα το μεσημέρι.

Το αποτέλεσμα των συζητήσεων και η «σολομώντεια » λύση, μετά και τη χθεσινή παρέμβαση του πρωθυπουργού, είχε ως αποτέλεσμα οι κρίσεις να προχωρήσουν με πρόσωπα τα οποία, πληρούν τις προϋποθέσεις αφού συμπληρώνουν τον προβλεπόμενο από τις ισχύουσες διατάξεις ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό τους και χαίρουν της αποδοχής όλων των πλευρών.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο από την πρώτη στιγμή είχαν κρατήσει χαμηλούς τόνους για το περιστατικό στη Βουλή και τη διαφωνία των δυο επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Οι πληροφορίες που ήθελαν την κα. Παπακώστα να απειλεί ακόμα και με παραίτηση προκάλεσε άμεση κινητοποίηση προκειμένου να αποφευχθεί ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας μετά το επεισόδιο Καμμένου - Κοτζιά. Για αυτό το λόγο θεωρήθηκε απαραίτητο και το χθεσινό ραντεβού του πρωθυπουργού με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και αποκάλυψε το newpost.gr.

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα η διαδικασία έκτακτων κρίσεων μπορεί να κινηθεί έως 15 Νοεμβρίου. Επειδή η Ελληνική Αστυνομία επιθυμεί να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, ενόψει της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 του μήνα, η διαδικασία αναμένεται να επισπευσθεί με τις τελευταίες πληροφορίες να τοποθετούν τις κρίσεις αύριο το απόγευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: