31.10.18

Τι συμβαίνει με την Έλλη Στάη;...

Μία εβδομάδα κλείνει σήμερα από την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open και ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στην τηλεοπτική «πιάτσα» για τα...
νούμερα τηλεθέασης που φέρονται να μην έχουν ικανοποιήσει καθόλου τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτά τα σενάρια αναζωπύρωσε και η απουσία της Έλλης Στάη από το δελτίο τη Δευτέρα, η οποία όμως έσπευσε να «σβήσει» τη φωτιά εν τη γενέσει της αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε πυρετό.
Η απουσία της Έλλης Στάη συνεχίστηκε και την Τρίτη, με τη γνωστή παρουσιάστρια να αναρτά φωτογραφία με τον… ορό στο χέρι, «αποδεικνύοντας» πως είναι ακόμα άρρωστη.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις


Το θέμα όμως είναι πως με νέα της ανάρτηση σήμερα, Τετάρτη, γνωστοποίησε ότι θα λείψει όλη την εβδομάδα και ότι θα επιστρέψει στις ειδήσεις τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. «Μαζί ξανά τη Δευτέρα 5/11 στις ειδήσεις του @opentvgr στις 19:00 #υγιής_ενημέρωση 😊», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Με αυτή την ανάρτηση τα σενάρια για πρόβλημα στο νεοσύστατο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open άρχισαν να «ξαναφουντώνουν» καθώς οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε θεωρούν πως «κάτι συμβαίνει» στο δελτίο, είτε ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της Έλλης Στάη καθώς (η αλήθεια είναι πως) δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μεγάλες απουσίες...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: