31.10.18

Ραγκούσης καλεί Γεννηματά να διαγράψει Βενιζέλο...

Δριμεία κριτική εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά συγκεκριμένα, άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης, τώρα που οι αποκαλύψεις σχετικά με τον...
Γιάννο Παπαντωνίου αλλά και το πώς δεν αξιοποιήθηκαν οι λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν την πολιτική ανάληψη για την απόκρυψή τους.

«Όταν κάνεις πολιτική με βάση τις αρχές σου δεν πας στον Μητσοτάκη, δεν λες όχι στη συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί έχεις ήδη πάει στον Μητσοτάκη. Είναι πολύ σαφής η “γραμμή Βενιζέλου”. Ο κ. Βενιζέλος έχει με πολλή καθαρότητα πει “όχι σε όλα” στον ΣΥΡΙΖΑ, να ηττηθεί σε όλα τα στρατηγικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Πάμε με τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό έχει κάνει και η κυρία Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής», είπε αρχικά ο πρώην υπουργός επί ΠΑΣΟΚ και πρώην μέλος του Κινήματος Αλλαγής, κατά την παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA.

Στη συνέχεια όμως, τα «βέλη» υπήρξαν πολύ πιο στοχευμένα, αφού ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα έπρεπε να έχει διαγράψει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η συζήτηση για τη λίστα Λαγκάρντ είναι θέμα δικαιοσύνης. Ενώ μας έχει “σκοτώσει” ο Βενιζέλος όταν το 2012 είχε πει ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις λίστες. Κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος με την απόφαση να μην αξιοποιήσει τη λίστα. Σήμερα η Γεννηματά που ανέχεται και δεν αναζητά τις πολιτικές ευθύνες που έχει ο Βενιζέλος και δεν αντιδρά, θα έπρεπε να του πει “κύριε Βενιζέλο δεν μπορείς να βρίσκεσαι στην κοινοβουλευτική μας ομάδα πια”», είπε κλείνοντας.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: