11.8.16

Τα αλλόκοτα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο...


ta-koufa-kai-ta-allokota-twn-olumpiakwn-agwnwn-tou-rioΜπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο να ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, ήδη όμως έχουν καταγραφεί αρκετά αστεία περιστατικά.

Οι...
Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, ήδη όμως έχουν καταγραφεί αρκετά αστεία περιστατικά που σημειώθηκαν στο διάστημα αυτό. Το ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ συγκέντρωσε τα πιο αστεία και παράλογα περιστατικά που σημειώθηκαν μέχρι στιγμής στους Ολυμπιακούς του 2016.
#kayaksofa

Η ιστορία αυτή διαδραματίστηκε κατά την διάρκεια προπόνησης της ομάδας καγιάκ. Ένας από τους αθλητές, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του καναλιού SkyNews, Πόλα Κέλσο, συγκρούστηκε στο νερό με ένα καναπέ με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Η είδηση διαδόθηκε σε σύντομο διάστημα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Οι χρήστες τους χρησιμοποίησαν το hashtag #KayakSofa ("καναπές-καγιάκ»). Λίγο αργότερα ο καναπές "απέκτησε" δικό του λογαριασμό στο Twitter. Μεταξύ άλλων, ο καναπές "διηγήθηκε" ότι τον πλήρωσαν οι Ρώσοι για να τους βοηθήσει να κερδίσουν.

Από το Χόλιγουντ στην Ολυμπιάδα…

Οι χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν ότι ο αθλητής Μπρέντι Ελλισον που κατέκτησε το αργυρό στους Ολυμπιακούς αγώνες στη τοξοβολία, μοιάζει καταπληκτικά στον αμερικανό σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λές και είναι ο δίδυμος αδελφός του. Εμφανίσθηκε και μία "θεωρία συνωμοσίας", σύμφωνα με την οποία, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζει μία διπλή ζωή και ο Ελλισον είναι μόνο το alter-ego του...


Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο από thetoc.gr πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: