31.8.16

Θρίλερ για γυναίκα με εκρηκτικά στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης...

Τι αναφέρει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται εκεί...

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στη γερμανική αστυνομία μετά την απειλή για επιβάτη που δεν πέρασε έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι τελευταίες πληροφορίες ...που επικαλείται το περιοδικό FOCUS κάνουν λόγο για μια γυναίκα η οποία φέρεται να έχει εκρηκτικά και η οποία εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος όταν έφτασε σε σημείο όπου γίνονται έλεγχοι ασφαλείας. Ωστόσο πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Bild κάνουν λόγο απλά για μια γυναίκα χωρίς να κάνουν αναφορά σε εκρηκτικά στην κατοχή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών ΜΜΕ εχουν ήδη εκκενωθεί αρκετοί τερματικοί σταθμοί.

«Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να φύγουν από το κτήριο άμεσα. Εκκενώνονται οι όροφοι 1 και 2 του τερματικού σταθμού» είναι το μήνυμα που ακούγεται απο τα μεγάφωνα του σταθμού.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter «ένα άτομο προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος της εναέριας ασφάλειας , εισήλθε στην ελεγχόμενη περιοχή  των αερομεταφορών του τερματικού σταθμού  Τ1». 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, θα γίνει επανέλεγχος όλων των επιβατών που είχαν περάσει ήδη από τον έλεγχο ασφαλείας.
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκεται και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου η οποία μεταφέρει τι συμβαίνει στο γερμανικό αεροδρόμιο γράφοντας: 

«Βρίσκομαι μαζί με πολλούς άλλους στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όλα έχουν νεκρώσει. Μας έχουν σταματήσει και μας επιστρέφουν πίσω, σε έναν υπαίθριο, ασφαλή χώρο, εκτός αεροδρομίου. Το ίδιο το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί. Ο κόσμος κλαίει μαζικά. Τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι ένστολοι κάνουν λόγο για κάποιον πιθανό βομβιστή. Είναι συγκλονιστικός αυτός ο συλλογικός φόβος που έχει ποτίσει την ατμόσφαιρα. Αυτές οι ρωγμές, οι ασταμάτητες φωνές, το ποδοβολητό, τα έντρομα βλέμματα όλων! Αυτή η διάβρωση της καθημερινής μας πρακτικής! Ελπίζουμε απλά να είναι ένας προληπτικός έλεγχος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: