31.8.16

Ν. Τόσκας: Κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας...

Image result for τόσκας
...κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια...
«Είμαστε αποφασισμένοι να μειώσουμε αυτές τις καταστάσεις, πιστεύουμε ότι σύντομα αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις δεν θα υπάρχουν στην ένταση που υπάρχουν τώρα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχετικά με τα επεισόδια που καταγράφονται στο κέντρο της Αθήνας μιλώντας στον...
Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Θαύματα δεν κάνουμε ούτε υποσχόμαστε. Υποσχόμαστε όμως να μπει το νερό στο αυλάκι σε ό,τι αφορά την επίλυση βασικών προβλημάτων και νομίζω ότι ήδη έχει γίνει αντιληπτό, ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στην πόλη» πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τόσκας κατηγόρησε τη ΝΔ για συνδυασμό άκρατης υποκρισίας και προσπάθειας να κουκουλώσει τις ευθύνες των προηγούμενων ετών αλλά και για «γκεμεπελικού τύπου προπαγάνδα».

«Ξέρουμε καλά πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι καταστάσεις, πώς για πάρα πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια και ξέρουμε ότι κάποιοι δεν τολμούσαν να αγγίξουν τα προβλήματα», ανέφερε.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι “τόσα χρόνια η ΝΔ αδιαφόρησε για τα θέματα ασφάλειας. Βρήκαμε μία κατάσταση μέσα στην αστυνομία απαράδεκτα χαμηλού επιπέδου σε ό,τι αφορά την συντήρηση των οχημάτων, το ενδιαφέρον για το προσωπικό, τη σωστή οργάνωση, το όργιο ρουσφετολογίας με την διάθεση αστυνομικών σε επισήμους εντός ή εκτός εισαγωγικών...”.

Τέλος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο διοικητής της τροχαίας ο κ. Τόσκας, τόνισε ότι «ερευνούμε την υπόθεση και προσπαθούμε να συλλάβουμε τον δράστη».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: