24.8.16

Ο Σαραντάκος πήγε διακοπές (στις Σπέτσες)...

...κι έχουν τρελαθεί όλοι να κόβουν αποδείξεις γιατί νομίζουν οτι είναι του ΣΔΟΕ...
Αν και η είδηση θα έπρεπε να είναι οτι ο Γιώργος Σαραντάκος πήρε άδεια και κάνει διακοπές… Μιας και ο δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι... σπανιότατα στην πολύχρονη καριέρα του έκανε χρήση της άδειας του ως τυπικός workaholic… Τελικά η είδηση την οποία «καρφώνει» στο Facebook ο φίλος και συνάδελφος του Δημήτρης Κοτταρίδης είναι ότι ο Γιώργος Σαραντάκος επέλεξε τις όμορφες Σπέτσες για τις ολιγοήμερες διακοπές του όπως πολλοί διάσημοι, ανάμεσα τους ο Ρειφ Φαινς και ο Σάκης Ρουβάς, έως τον Μιχάλη Τσαμάζ του ΟΤΕ και τον Mr Jumbo κ. Βακάκη!

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο δημοσιογράφος, σε σχέση με τους υπόλοιπους διάσημους, έχει εξελιχθεί στο φόβο και τον τρόμο των επαγγελματιών του νησιού… Κάτι σαν μπαμπούλας δηλαδή… Αφού όλοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με στέλεχος του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να κόβουν αποδείξεις!

Εχουν «τρελαθεί όλοι να κόβουν αποδείξεις» γράφει έκπληκτος ο Κοτταρίδης… Ενώ όπως αποτυπώνει και η φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Facebook ο δημοσιογράφος, οι επαγγελματίες του νησιού ξαφνικά όχι μόνο έγιναν τυπικοί, αλλά και απολογητικοί απέναντι του!

Για αυτό με έξοδα του Αλεξιάδη – αν η κυβέρνηση θέλει να δει έσοδα στα ταμεία της, ενδεχομένως θα πρέπει να στείλει τον Σαραντάκο και στα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυκλάδων, των Σποράδων και πάει λέγοντας και «τρέμοντας»  (για τους επαγγελματίες βεβαίως, βεβαίως)!

Ο... Ράμπο των Σπετσών

 enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: