3.8.16

Πόλεμος ανακοινώσεων...

Η κόντρα της Πολιτείας με την ΕΠΟ έχει περάσει από πολλά κύματα και σήμερα είχαμε ένα ακόμα σημαντικό επεισόδιο στις σχέσεις τους.

Συγκεκριμένα ο...
Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με επιστολή του κατηγορεί την Ομοσπονδία για την αυθαίρετη αλλαγή προσώπων στην Επιτροπή Δεοντολογίας και του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League.

Δεν μένει όμως μόνο εκεί χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αλλά δίνει προθεσμία στην ΕΠΟ τριών ημερών, προκειμένου να επαναφέρει τις ίδιες επιτροπές. Σε αντίθετη περίπτωση κάνει λόγο για άμεσα μέτρα.

Η απάντηση της ΕΠΟ ήρθε μέσω της τοποθέτησης που έκανε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στο www.gazzetta.gr.

«Φαίνεται ότι στη Βραζιλία έχει άλλη ενημέρωση ο κύριος Κοντονής. Εμείς ως ΕΠΟ έχουμε ήδη απαντήσει. Δεν μπορώ καν να χαρακτηρίσω το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής που μας έστειλε. Απαντήσαμε λοιπόν όπως έπρεπε με επιστολή προς τον ίδιο, τις FIFA και UEFA αλλά και την εισαγγελέα, κ. Θάνου.

Η αντίδρασή μας είναι γραπτή. Εάν νομίζει πως επειδή είναι Υπουργός μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει είναι γελασμένος. Όπως σας είπα και πριν φαίνεται ότι εκεί που είναι έχει άλλη ενημέρωση. Δεν μας πληροφόρησαν καλά», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: