31.1.13

Πόλεμος μεταξύ ΠΑΜΕ - ΣΚΑΙ...Μετά την χθεσινή κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας, ένας νέος πόλεμος ξεκίνησε σήμερα ανάμεσα στο ΠΑΜΕ και τον ΣΚΑΙ.

Η ηλεκτρονική σελίδα του μέσου δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες από... γραφείο του υπουργείου μετά την αποχώρηση των μελών του ΠΑΜΕ κάτι που ενόχλησε τους τελευταίους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κατασκευασμένο υλικό.

Άμεσα υπήρξε ανακοίνωση από τα μέλη, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις ανωτέρω φωτογραφίες αναφέροντας τα εξής:

"Ο σταθμός του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ταξικό του μίσος στο ΠΑΜΕ και στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και προκειμένου να πείσει για το πόσο καλά έκαναν τα ΜΑΤ και συνέλαβαν και χτύπησαν τους εκπροσώπους των συνδικάτων, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του. Ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο κατασκευασμένες φωτογραφίες απ΄ το γραφείο δήθεν του Υπουργού Εργασίας με πεταμένα χαρτιά και έπιπλα, για να πείσει για το βανδαλισμό των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων. Καλή η προσπάθεια και αντάξια της ιστορίας τους, αλλά τέτοιες προβοκάτσιες έχει αντιμετωπίσει και άλλες και από πιο ικανούς το ταξικό κίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: