15.3.11

Αν η ιδιοκτησία του Alter συζητά με επενδυτές γιατί αφήνει να απαξιώνεται το κανάλι?...


...και δεν ενημερώνει τους εργαζόμενους να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις;
«Η αρχή του τέλους» είναι η φράση στα χείλη των περισσοτέρων στελεχών της τηλεοπτικής αγοράς στο άκουσμα των κλιμακούμενων κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Alter που ξεκινούν από σήμερα και κορυφώνονται την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορεί λοιπόν τα ρεπορτάζ των περισσότερων εφημερίδων, αλλά και του διαδικτύου να μιλούν για... επαφές της ιδιοκτησίας με επενδυτές οι οποίοι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν, οι εργαζόμενοι όμως που ζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη. Και αυτό διότι η αντοχή και η υπομονή τους εξαντλείται, όντας απλήρωτοι δύο μήνες. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι και αυτό αποτελεί αδιάψευστο ρεπορτάζ, ότι κατά την χθεσινή πολύωρη γενική συνέλευση των εργαζομένων δεν εμφανίστηκε ούτε ένας εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας που να τους αποτρέψει με στοιχεία – για παράδειγμα, ότι έχουν βρεθεί επενδυτές και είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις – πριν αποφασίσουν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους!

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγοι οι παράγοντες της αγοράς που είχαν εδώ και καιρό προβλέψει την συγκεκριμένη εξέλιξη, επισημαίνοντας στις συζητήσεις τους ότι αργά ή γρήγορα, αυτοί που θα πυροδοτούσαν την κατάσταση θα ήταν οι εργαζόμενοι με τις πρωτοβουλίες τους προκειμένου να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία!
Είναι γεγονός πλέον ότι οι εξελίξεις έτσι όπως διαγράφονται για το κανάλι του Μπουρναζίου μόνο ευοίωνες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Άλλωστε πόσο να αντέξει ένας σταθμός όταν τη μία ημέρα λειτουργεί και τις δέκα παίζει επαναλήψεις; Η απαξίωση του καναλιού – αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, είναι θέμα χρόνου....
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: