31.3.11

Κερατέα: Κλειστή και πάλι η λεωφόρος Λαυρίου...


Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κερατέα, καθώς κλειστή είναι και πάλι η λεωφόρος Λαυρίου.
Σε πολλά σημεία υπάρχουν μεγάλες πέτρες στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων, ενώ σε διάφορα σημεία έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής.
Η... λεωφόρος Λαυρίου είναι κλειστή από την 1η έως την 3η είσοδο Κερατέας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 42ο έως το 54ο χιλιόμετρο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε ένταση και επεισόδια μικρής έκτασης από κατοίκους που αντιδρούν στην δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων που διαμαρτύρονται για τον ΧΥΤΑ.

Οι κάτοικοι επιχείρησαν να σταματήσουν το μηχάνημα που, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, προσέγγιζε την λεωφόρο Λαυρίου για να απομακρύνει τα μπάζα. Οι κάτοικοι πετούσαν πέτρες και μολότοφ και η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.

Από τα επεισόδια αυτά δέκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις εξακολουθούν να νοσηλεύονται με εγκαύματα ή τραύματα από πέτρες στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Στη διάρκεια των επεισοδίων πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: