27.11.21

Στη διασωλήνωση το «Πρώτο Θέμα»...







 Η αδούλωτη δημοσιογραφία κι όχι η μετάλλαξη Όμικρον της Μποτσουάνας χτύπησε αλύπητα το κύριο πολιτικό άρθρο του Κυριακάτικου Πρώτου Θέματος!

Στην προσπάθεια τους οι... συνάδελφοι να παινέσουν ακόμα περισσότερο κι από ΤΑ ΝΕΑ την άριστη διακυβέρνηση της ΝΔ και κυρίως την άρτια διαχείριση της πανδημίας, προαναγγέλλουν με χαρά την έναρξη των Χριστουγέννων με πρώιμα κάλαντα το Συνέδριο της ΝΔ. Έλα όμως που στο μεταξύ η μετάλλαξη έγινε στα χέρια του πρωθυπουργού μία ωραιότατη αφορμή για την αναβολή του πανηγυρικού Συνεδρίου που ίσως άνοιγε και κανένα κακό μπελά για τον ίδιο.  

Ιδού λοιπόν τί γράφει η ακηδεμόνευτη δημοσιογραφία στο κύριο αυριανό της άρθρο με τίτλο: Το σχέδιο για Χριστούγεννα χωρίς lockdown! 



«Ελλάδα για όλους είναι το σύνθημα που θα κυριαρχεί στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ, οι τριήμερες εργασίες του οποίου ξεκινούν την προσεχή Παρασκευή με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην πρώτη μαζική πολιτική διαδικασία που γίνεται δια ζώσης μετά την έναρξη του κορoνοϊού το κυβερνών κόμμα θέλει να σηματοδοτήσει την επερχόμενη επιστροφή στην κανονικότητα παρά τα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθεί να προκαλεί το εξελισσόμενο κύμα της πανδημίας.»

Κι αν πρόλαβαν να αλλάξουν ίσως τον τίτλο, δύσκολα θα άλλαζαν σαββατιάτικα ολόκληρη σελίδα. Ίσως ακόμα να έχουν τελειώσει και τα εξτραδάκια του κ. Πέτσα και να σφίγγουν κάπως τα ζωνάρια.

Πέρα όμως από τη δημοσιογραφία, υπάρχει και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που ως ηγέτης διοχετεύει στα ΜΜΕ Πέτσα τη χαρμόσυνη είδηση ότι σε πείσμα της πανδημίας ξεκινάει το ζωντανό Χριστουγεννιάτικο Συνέδριο του κόμματος και μέσα σε λίγες ωρίτσες, πριν ακόμα μιλήσει η επιστήμη, το αναβάλλει με το ίδιο «μοτίβο» του ηγέτη που ξέρει τι κάνει και κυρίως ξέρει τι του γίνεται!

Α.Ψ.

Efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: