29.11.21

Live το debate των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ...


Απευθείας η τηλεμαχία με τους πέντε εκ των έξι υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ1, το ertnews.gr και το Πρώτο Πρόγραμμα. Τις θέσεις τους θα παρουσιάσουν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης (με αλφαβητική σειρά) ενώ δεν θα συμμετάσχει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η... διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις το 1,5 λεπτό. Τις ερωτήσεις θα θέσουν οι δημοσιογράφοι Παύλος Τσίμας, Τάσος Παππάς και Γιώργος Κουβαράς, ενώ η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα κάνει την πρώτη και την καταληκτική ερώτηση της τηλεμαχίας.

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις το 1,5 λεπτό. Τις ερωτήσεις θα θέσουν οι δημοσιογράφοι Παύλος Τσίμας, Τάσος Παππάς και Γιώργος Κουβαράς, ενώ η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα κάνει την πρώτη και την καταληκτική ερώτηση της τηλεμαχίας.

Μια από τις καινοτομίες του ντιμπέιτ είναι ότι ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί αν το επιθυμεί να σχολιάζει τις απαντήσεις των συνυποψηφίων σε 45 δευτερόλεπτα στο τέλος της κάθε θεματικής ενότητας.

Το ντιμπέιτ θα γίνει σε 5 θεματικές ενότητες:

1. Διαχείριση κρίσεων (Πανδημία, Οικονομία, Κλιματική αλλαγή ενεργειακή κρίση}

2. Εξωτερική πολιτική (Εθνικά θέματα, Τουρκία, μεταναστευτικό)

3. Δημοκρατία- Θεσμοί-Πολιτικό Σύστημα-Νέες τεχνολογίες

4. Κόμμα, Στρατηγική και συμμαχίες

5. Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να κάνουν περισσότερες ερωτήσεις καθώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα μπορούν να έχουν δυο διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Δείτε Live ΕΔΩ

πηγη ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: