1.3.21

Ο Συρίγος, η Κεραμέως...


...και οι διαρροές του Μαξίμου...

Αν δει κανείς τον τρόπο που εκφράζεται ως υφυπουργός Παιδείας ο Άγγελος Συρίγος, θα διαπιστώσει πως, παρά την συγκεντρωτική τάση της Νίκης Κεραμέως, ο Συρίγος εμφανίζεται πολύ πιο σίγουρος για όσα λέει και ως ένα... πολιτικό στέλεχος που συμμετέχει στην χάραξη της γραμμής του υπουργείου. 

Ο Neo ρώτησε και έμαθε πως η Νίκη Κεραμέως αντιμετωπίζει στο εσωτερικό του υπουργείου τον Συρίγο ως «ισότιμο» -κάτι που δεν έχει κάνει με κανέναν άλλο στο παρελθόν. Βλέπετε, δεν είναι μόνο ότι ο υφυπουργός Παιδείας απολαμβάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό του πρωθυπουργού και, άρα, η Κεραμέως έχει έναν λόγο παραπάνω να μην τον «καπελώνει» και να τον υπολογίζει. 

Είναι και ότι ο υφυπουργός έχει... πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, «γλιτώνοντας» την υπουργό Παιδείας από αρκετή γραφειοκρατική δουλειά. Μάλιστα, το κλίμα συνεννόησης που επικρατεί στο υπουργείο Παιδείας ήδη σχολιάζεται θετικά και στο Μαξίμου, καθώς αρκετοί λένε σκωπτικά ότι «αφού ο Συρίγος καταφέρνει να συνεργαστεί με την Κεραμέως, τότε μπορεί να κάνει πολλά»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: