30.3.21

Αναζητούν "φαντάσματα" στην υπόθεση Γκουρούση...



Πυκνό μυστήριο καλύπτει την ιστορία με τον Μπαγκλαντεσιανό Gazi S., τον 53χρονο που φέρεται να είναι πρόεδρος των επιχειρήσεων του Βασίλη Γκουρούση και της Τέτας Καμπουρέλη.

Οι... αστυνομικοί του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής τον αναζητούν εδώ και εβδομάδες και όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν αλλά κανείς δεν γνωρίζει για αυτό το άτομο. Ένα πρόσωπο-φάντασμα που κάνει τους αναλυτές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην είναι υπαρκτό. Να πρόκειται δηλαδή για ένα «κατασκεύασμα» του Γκουρούση για να τον «φυτέψει» -πρόεδρο στην εταιρεία. Ένα ενδεχόμενο που αν τελικά επιβεβαιωθεί δείχνει τον τρόπο σκέψης του 58χρονου προφυλακισθέντα για τη μεγάλη αρπαγή από τα θυρίδες του Ψυχικού. Άλλωστε και η σύζυγός του Τέτα δήλωσε άγνοια για τον μυστηριώδη Μπαγκλαντεσιανό πρόεδρο (!) της εταιρείας της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή, ούτε δια ζώσης ούτε τηλεφωνικά με τον Gazi S. (σ.σ αναφέρεται στον Μπαγκλαντεσιανό πρόεδρο των επιχειρήσεων). Δεν ήξερα ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει την εταιρεία στην οποία ανήκει το κομμωτήριο μου. Αυτό μου το διευκρίνισε ο γιος μου. Με το προαναφερόμενο άτομο μίλαγε αποκλειστικά ο σύζυγος μου τηλεφωνικά, αλλά ποτέ δεν μου διευκρίνισε ποιο ήταν αυτό το άτομο και τη σχέση που είχε με την εταιρεία».

Παράλληλα,  η κατάθεση που έδωσε η Τέτα Καμπουρέλη στους αστυνομικούς σχετικά με τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνήθηκαν για συμμετοχή στην υπόθεση, δηλαδή της ενδυματολόγου και φίλης του συζύγου της, του εξαφανισμένου Μπαγκλαντεσιανού προέδρου (!) των επιχειρήσεων της οικογένειας, του γνωστού κοσμηματοπώλη και του λογιστή του Γκουρούση,  ήταν αποκαλυπτική.

Με πίεζε να βγάλουμε δάνειο στο όνομά μου 

Η 45χρονη σκηνογράφος - ενδυματολόγος με καταγωγή από τον Πειραιά, πολύ στενή φίλη του Γκουρούση, έδωσε με λεπτομέρειες τον χαρακτήρα του Γκουρούση, τις δραστηριότητες του και τα οικονομικά του καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ποτέ δεν μπορούσε να καταλάβει πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα. Η γυναίκα είπε ότι γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019 όταν ο Γκουρούσης με την ιδιότητα του θεατρικού παραγωγού την προσέγγισε για να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας παράστασης που θα ανέβαζε τον Νοέμβριο όμως με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο στενή με τον ίδιο να της ζητά να μείνουν μαζί.

Μάλιστα, αν και αρχικά της είπε ότι διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και σχεδίαζε να αγοράσει σπίτι 1.000.000 ευρώ για να μετακομίσουν, στη συνέχεια, επικαλούμενος την πανδημία έριξε την τιμή στις 700.000 ευρώ για να φθάσει τελικά να πιέζει τη γυναίκα να βγάλουν δάνειο στο όνομά της με εγγυητή τον ίδιο…

Ολη η κατάθεση της ενδυματολόγου:





protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: