31.3.21

Ομολογία αποτυχίας με «εξαφάνιση» της ομάδας ΔΙΑΣ...


ΒΙΝΤΕΟ

Εκκωφαντική είναι η ομολογία της κυβέρνησης και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι απέτυχαν οικτρά επιλέγοντας να ελέγξουν τα μέτρα του lockdown με πάνοπλους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και με αστυνομική αυθαιρεσία και βία.

Ομολογία που... διατυπώθηκε με την απόσυρση της ομάδας ΔΙΑΣ με τους πάνοπλους αστυνομικούς από τους ελέγχους των πολιτών στο δρόμο και τα πάρκα για τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος «κάρφωσε» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ:

«Ευτυχώς  η πολιτική ηγεσία μας άκουσε και δεν χρησιμοποιεί  πια την ομάδα ΔΙΑΣ με πάνοπλους αστυνομικούς για να κάνουν παρατηρήσεις σε κυρίες με παιδάκια για το πως να φοράνε τη μάσκα».

Οι έλεγχοι συνεχίζονται από την τροχαία ενώ συνεργεία θα συγκροτούνται και από αστυνομικούς της μονάδας πεζών περιπολιών είπε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία πλέον «δεν είναι τόσο κατασταλτική» όσον αφορά τους ελέγχους στους πολίτες και ότι η ομάδα ΔΙΑΣ είναι για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Το «άδειασμα» σε Χρυσοχοΐδη και κυβέρνηση ακόμα και από τους συνδικαλιστές των ειδικών φρουρών αποτυπώνει το στραπάτσο που προκάλεσε στο Μαξίμου η εμμονή στο δόγμα της «μηδενικής ανοχής» με έκρηξη αστυνομικής καταστολής...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: