21.9.20

Πανιώνιος: Οδεύει στη Γ' Εθνική...


Οι «κυανέρυθροι» είναι πιθανό να μην... συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες και να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τη Super League 2 

 Τις πιο δραματικές στιγμές της ιστορίας του περνά ο Πανιώνιος και απο λέπτό σε λεπτό θα γίνει γνωστό εάν θα συμμετάσχει ή όχι στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

 Από τη στιγμή που οι συνομιλίες με τους υποψήφιους επενδυτές δεν προχώρησαν, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και παρά το γεγονός πως η ομάδα δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη Super League 2, το μέλλον είναι αβέβαια. 

Και αυτό γιατί με το χρέος να είναι σε δυσθεώρητα ύψη και τον Νίκο Ζαμάνη να μην μπορεί να δώσει τις οικονομικές εγγυήσεις, στο τραπέζι έπεσε η λύση για πιθανή συμμετοχή του Πανιωνίου στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. 

 Επειδή μάλιστα φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη αποτελεί μονόδρομο, αυτή την ώρα διεξάγεται κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των Νίκου Ζαμάνη, Αρη Μισαηλίδη (πρόεδρος εραισιτέχνη), Κυριάκου Σκούρα και αντιπροσωπεία των οργανωμένων, όπου και συζητιέται το μέλλον της ομάδας. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόσυρση της συμμετοχής από τη Super League 2, ενώ βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με την ΕΠΟ για το πόσο πιθανό είναι να τη δεχθούν στη Γ' Εθνική. 

Αν η απόφαση είναι καταφατική, τότε οι «κυανέρυθροι» θα δηλώσουν εκεί συμμετοχή. 
Σε αυτή την εξέλιξη ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, ενώ δεν θα ισχύουν οι συμφωνίες με όσους παίκτες έχουν μιλήσει για τη νέα σεζόν.

 Το αρχικό πλάνο να είναι να κατέβει η ομάδα της Κ19, με τον Δημήτρη Κοροπούλη προπονητή... 

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: