30.6.20

Brainstorming...


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία υποβολής προτάσεων για δράσεις στην
ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την επέτειο των 200
χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Μέχρι τώρα έχουν...
υποβληθεί περισσότερες από 700 προτάσεις από όλη την Ελλάδα, με ποικίλο περιεχόμενο και θεματική. Προτάσεις υπέβαλαν δήμοι, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρίες αλλά και ιδιώτες, ανταποκρινόμενοι με εντυπωσιακό τρόπο στην πρόσκληση της Επιτροπής, προκειμένου η Κοινωνία να συμμετάσχει στη διαμόρφωση του προγράμματος των δράσεων που θα γίνουν με την
ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης.
Ήδη εξετάζεται η δυνατότητα υλοποίησης των δράσεων που έχουν επιλεγεί μετά την αξιολόγηση της Ολομέλειας. Η υποβολή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση apply.greece2021.gr δεν θα
είναι δυνατή μετά τις 31 Ιουλίου 2020, προκειμένου να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας των δράσεων που θα επιλεγούν προς υλοποίηση από εδώ και πέρα.
Όσοι οργανισμοί αλλά και ιδιώτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σκοπεύουν να καταθέσουν την πρότασή τους, παρακαλούνται να το κάνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής, εντός του επόμενου μήνα.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα υπάρξει δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων μέσω εντύπου, κυρίως για λόγους καταγραφής τους. Ωστόσο, οι προτάσεις αυτές δεν είναι βέβαιο ότι θα καταστεί δυνατόν να αξιολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: