30.6.20

Επαναφέρει από αύριο τις πτήσεις της από Ρώμη προς Αθήνα...

...η Alitalia...

Στο σχέδιο επανεκκίνησης των πτήσεων της Alitalia, και πιο συγκεκριμένα για την επαναφορά των πτήσεων από...
Ρώμη για Αθήνα από την 1η Ιουλίου, με μία καθημερινή πτήση προς και από την Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, αναφέρθηκε στο πρώτο Webinar με τίτλο "Ready to RESTART!" της εταιρείας ο κ. Γεώργιος Αθανασίου, Country Manager της Alitalia για την Ελλάδα, το Ισραήλ και τη Μάλτα.

Επίσης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι η Alitalia θα εκτελεί τον Ιούλιο περισσότερες από 1.000 πτήσεις την εβδομάδα, 60% περισσότερες πτήσεις συγκριτικά με τον Ιούνιο, πραγματοποιώντας 52 δρομολόγια από 37 αεροδρόμια, 19 στην Ιταλία και 18 στο εξωτερικό και τόνισε πως η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Alitalia, παρουσιάζοντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχει υιοθετήσει και στην πτήση και στο έδαφος, σε συνεργασία και με τις Υγειονομικές Αρχές.

Στο Webinar που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και με την συμμετοχή του Aeroporti di Roma, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ανέφερε κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ότι το 2019 ήταν η έκτη συνεχής χρονιά με θεαματική ανάπτυξη στην κίνηση επιβατών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και αυτή η ανοδική πορεία καταγράφηκε και τους πρώτους δύο μήνες του 2020 μέχρι την εμφάνιση του Covid-19.

Επίσης, παρουσίασε στοιχεία από μία ενδιαφέρουσα έρευνα που εξετάζει τη συναισθηματική προδιάθεση των Ελλήνων απέναντι στο ταξίδι τόσο κατά τη διάρκεια του lockdown όσο και μετά, καθώς και τις δράσεις που οργανώνει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για να συμβάλει στη δημιουργία μιας ευχάριστης και ασφαλούς ταξιδιωτικής εμπειρίας παρά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κατά την Covid-19 εποχή. Τέλος, προσκάλεσε όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μαζί και με τον ΔΑΑ, να συνεργαστούν ώστε να επανακάμψει ο αεροπορικός και τουριστικός κλάδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: