28.6.20

Δικό του μπαϊράκι στη ΝΔ ο Αδωνις...


Από την Ελούντα στον Αυτιά, με γραμμή Σαμαρά...
Ο αντιπρόεδρος σήκωσε το δικό του μπαϊράκι στο κόμμα. Στην πραγματικότητα, ακολουθεί την γραμμή Σαμαρά, που στο θέμα του Τσίπρα -κι όχι μόνο- κοντράρει κατά τρόπο θεαματικό την κυρίαρχη αποψη του κόμματος. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα, αλλά κι άλλα επιφανή στελέχη του κόμματος, λένε όχι στην παραπομπή Τσίπρα στο ειδικό δικαστήριο. 
Ο...
Σαμαράς όμως που θέλει να τους "πάει μέχρι τέλους", οραματίζεται την δίκη με τους δικαστές με τα γουνάκια και τον πρώην πρωθυπουργό στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την Ελούντα, που είχε πάει να ξεσκάσει με την οικογενεια του, στον Γ. Αυτιά. Τα ήξερε όλα ο Τσίπρας (για την συνομιλία με τον Μιωνη), είπε. Και πρόσθεσε, πως, αν δεν τα ήξερε θα διέγραφε αμέσως τον Παππά. Κι εδώ έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά. Θύμισε την  περίπτωση του Μπαλτάκου, που τον διέγραψε μέσα σε... 25 λεπτά (λίγα λέει)! 
"Διότι, αν ήξερε την συνάντηση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, δεν θα μπορούσε να τον διαγράψει". 

Φυσικά, δεν παρέλειψε (μετά από εκείνο το φοβερό που είπε για την φυλάκιση της) να πυροβολήσει ξανά  την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, περιγράφοντας - ανύπαρκτες - παράνομες δικονομικές πράξεις της... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: