1.9.19

Η ανάλυση του Μαυροβουνίου...


Το Μαυροβούνιο είναι ο πρώτος αντίπαλος (1/9, 15:00) της Εθνικής στο Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Γιάννης Ελευθεριάδης, εξηγεί τα βασικά σημεία του παιχνιδιού του.
Ο...
ασίσταντ κόουτς του ομοσπονδιακού προπονητή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ομάδα που παίζει το κλασικό σέρβικο μπάσκετ, αλλά χωρίς να έχει το ταλέντο των Σέρβων. Τους αρέσει το σετ παιχνίδι και "ακουμπάνε" πολύ στην επίθεση στον Ντούμπλιεβιτς και τον Βούτσεβιτς. Έχουν επίσης πολύ καλά off screen σουτ από τα γκαρντ τους, ενώ τα μειονεκτήματά τους είναι οι κακές επιστροφές τους και η close out άμυνα.

Εμείς πρέπει να προσέξουμε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα για ελεύθερα σουτ, τόσο στον αιφνιδιασμό όσο και στο σετ παιχνίδι, ενώ πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο πιν εκ ρολ με τους Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς, οι οποίοι συνηθίζουν να κάνουν το pop out και παίρνουν πολύ εύκολα το τρίποντο. Πρέπει να τους "χτυπήσουμε" στα πόδια, αφού είναι αργή ομάδα και γενικά το γρήγορο παιχνίδι από μέρους μας θα μας δώσει πλεονέκτημα και θα αποτελέσει μεγάλο μειονέκτημα γι' αυτούς, που είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να μας "κρατήσουν" και να χαλάσουν τον ρυθμό μας».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: