29.9.19

Δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι τη χούφτωσε ο Μπόρις Τζόνσον...

Η νέα αρθρογράφος των Sunday Times Σάρλοτ Έντουαρντς καταγγέλλει στο πρώτο της άρθρο για την εφημερίδα ότι ο Μπόρις Τζόνσον την είχε αγγίξει με τρόπο ανάρμοστο πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν εκείνη εργαζόταν στο...
περιοδικό Spectator του οποίου διευθυντής ήταν ο νυν πρωθυπουργός.

«Κάθομαι δεξιά του Τζόνσον. Αριστερά του μια γυναίκα που ξέρω», διηγείται η κα Έντουαρντς αναφερόμενη σε ένα ιδιωτικό γεύμα στα γραφεία του περιοδικού. «Κάτω από το τραπέζι νιώθω το χέρι του Τζόνσον στο μηρό μου. Το σφίγγει. Το χέρι του είναι ψηλά στο πόδι μου και έχει αρκετή σάρκα κάτω από τα δάκτυλά του για να με κάνει να τιναχτώ ξαφνικά», αναφέρει το άρθρο.

Η συντάκτρια προσθέτει ότι στη συνέχεια συζήτησε το περιστατικό με τη συνάδελφό της που βρισκόταν από την άλλη πλευρά του Μπόρις Τζόνσον, η οποία της αποκάλυψε πως το αφεντικό τους είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και σε εκείνη.

«Η μνήμη μου λέει ότι είχε μια ‘φήμη’. Αλλά κι έτσι, το ‘διπλό σφίξιμο’, τι κίνηση κατατεθέν», σχολιάζει η κα Έντουαρντς, που σημειώνει ότι προβαίνει σε αυτή την αποκάλυψη με αφορμή ότι επίκειται η συμπλήρωση δύο ετών από την έναρξη του κινήματος #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών.

Υπενθυμίζει δε ότι δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Μέι, οι Μάικλ Φάλον και Ντέιμιαν Γκριν είχαν αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα μετά από καταγγελίες γυναικών δημοσιογράφων ότι τις είχαν αγγίξει στο γόνατο με ανάρμοστο τρόπο...

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: