1.9.19

Άκρα του τάφου Δεξιά!!...


Δεν προλάβαμε να πάρουμε τη χαρά από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και ήρθαν οι αυξήσεις στο ρεύμα, για να μαυρίσει η χαρά και να πατσίσει ο...
ισολογισμός ο οικιακός.

Δώρον Άδωρον.

Βέβαια τα επικοινωνιακά επιτελεία του Κυριάκου τα δικαιολογούν όλα αλλά σε λίγο όλοι οι λιβανίζοντες τον Κυριάκο θα γίνουν οι νέοι μισητοί της κοινωνίας και εδώ είμαστε.

Η σύγκρουση με την πραγματικότητα προβλέπεται μέχρι τα τέλη Οκτώβρη. Ο Κυριάκος τρέχει κατοστάρι σε έναν μακρύ μαραθώνιο. Θα εξαντλήσει τις δυνάμεις του πολύ πιο νωρίς από ό,τι φαντάζονται.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για την εμμονή του στο πρόσωπο του Κοντολέοντα ως επικεφαλής της ΕΥΠ σε σημείο που ν’ αλλάζει τον νόμο και να στήνει τα θεμέλια της νέας ανομίας. Διότι η ανομία γίνεται και δια νόμων αν είσαι κράτος.

Με σκεπτικό άκρας Δεξιάς και επίδειξη αλαζονείας επιβάλει όποιον θέλει πέρα από νόμους και Συντάγματα.

Ο Κυριάκος στήνει τα δικά του «Εξάρχεια» στο Μαξίμου και φτιάχνει ένα καινούργιο άσυλο, κόβοντας και ράβοντας το Σύνταγμα με ακροδεξιό ψαλίδι.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Κοντολέοντα που μπορεί ο άνθρωπος να έχει τα πραγματικά προσόντα για τη θέση αυτή. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει τα προσόντα του νόμου και επίσης το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο μόνος ο οποίος έχει τα προσόντα για μια τέτοια θέση.

Άρα ποια είναι η σχέση εξάρτησης αναρωτιούνται όλοι.
Πολλά σενάρια ακούγονται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: