3.11.09

Η Μελέτη, η επίσκεψη στην ΓΑΔΑ, ο Λιάγκας και η Γράβεζα!...

ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε είναι πέρα για πέρα αληθινά και αναμένεται να προκαλέσει σάλο στην showbiz! Έγινε λίγο πιο παλιά και η κόντρα φθάνει μέχρι σήμερα. Αναμφισβήτητο θύμα είναι η Ελεονόρα Μελέτη και θα καταλάβετε γιατί!

Αυτή την περίοδο θα έχετε ακούσει για τις "επιθέσεις" που κάνει ο Λιάγκας στην Μελέτη. Διαβάστε τι έχει γίνει στο παρελθόν και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ακόμα και από την αστυνομία. Ο Γιώργος Λιάγκας παλαιότερα είχε...

...εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ελεονόρα Μελέτη και δεν της το είχε κρύψει. Γνωστή παρουσιάστρια η μια και γνωστός τότε και ο Λιάγκας, έτυχε να βρεθούν κάποιες στιγμές σε εκδηλώσεις όμως δεν έγινε τίποτα απολύτως παρότι από το περιβάλλον της Μελέτη λέγεται ότι η "πίεση" που δέχθηκε ήταν αρκετά ..κολακευτική.

Από εκεί και πέρα όμως άρχισε το πρόβλημα. Η τότε κοπέλα του Γιώργου Λιάγκα, η Έλενα Γράβεζα φαίνεται ότι ζήλεψε όταν έμαθε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι(ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ) και άρχισε να λαμβάνει τα μέτρα της. Ξεκίνησε λοιπόν να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην Ελεονόρα Μελέτη σε σημείο που η γνωστή παρουσιάστρια θορυβήθηκε. Αποφάσισε και πήγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όπου και διαπιστώθηκε πως ο αριθμός ανήκε στην Γραβέζα.

Για να μην γίνει σκάνδαλο και ανοίξει ...τζάμπα ένα θέμα η Γραβέζα ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ότι πρέπει να σταματήσει να απειλεί με μηνύματα αφού είναι καταγεγραμμένα και σε περίπτωση που η Μελέτη κυνηγούσε την δίωξη της θα το κατάφερνε! Από τότε όμως ξεκίνησε ο ...mediakos εφιάλτης της Μελέτη.

Η αρχή έγινε πέρσυ, όταν ο Λιάγκας δημόσια είχε πει πως η Μελέτη δεν κάνει νούμερα στο δελτίο , αλλά ότι το δελτίο του Στάρ κάτι που δεν ήταν αληθές. Δεύτερη προσβολή ήταν όταν στην εφημερίδα του , και ενώ η Πρωινή Μελέτη έσκιζε από νούμερα εκείνος έκανε αναφορές λέγοντας πως η εκπομπή πάει άπατη και πως απέτυχε η επιλογή Μαλέλη για τη ζώνη αυτή , θίγοντας και τον διευθυντή του , τον οποίο μάλιστα ζήτησε και κουμπάρο στο γάμο του με την Σκορδά(καμία σχέση με το θέμα η κοπέλα). Τρίτη προσβολή όταν την απεκάλεσε χοντρή στο ραδιόφωνο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και ρετουσαρισμένη είναι χάλια. Τέταρτη προσβολή , ήταν για τον σύντροφο της Γιάννη Ολιζιέρσκι λέγοντας ότι δεν τον γνώριζε ούτε η μάνα του και έγινε διάσημος από την μία μέρα στην άλλη, και πως βαρέθηκε να τον βλέπει όπου τον τραβολογάει.
Πέμπτη προσβολή ,το χθεσινό του σχόλιο. Μπορεί να είναι και κακιούλες ή ατυχές χιούμορ του Λιάγκα ίσως όμως και η αφορμή για όσα είχαν προηγηθεί στο παρελθόν. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φθάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της η ίδια απάντησε με χιούμορ στην νέα επίθεση του Λιάγκα λέγοντας: "Η Ελλάδα έχει μόνο έναν σοβαρό παρουσιαστή και αυτός την ώρα του Γκέλερ, παρουσιάζει τις Ξανθιές".
(troktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια: