30.11.09

Ο χοντρός "Λάκης" ...

Ζωντανή επιθεώρηση...
Χωρίς κείμενο, χωρίς να διαβάζει ώτοκιου, πετάει τα καλαμπούρια και τις ατάκες σε ρυθμό καταιγιστικό. Η εκλογή Σαμαρά έγινε νούμερο επιθεώρησης στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, με θαυμάσιους αυτοσχεδιασμούς. Τύφλα να 'χει ο Λαζόπουλος, που κάνει ολόκληρη προετοιμασία με κείμενα, συνεργάτες, βίντεο και πάει λέγοντας. Το τι κατέβασε ο χοντρός "Λάκης" , δεν περιγράφεται. Έκανε βεδουίνο το Σαμαρά, τον παρομοίασε με τον Λώρενς της Αραβίας, που κατέλαβε την Άκαμπα (με τη βοήθεια του Anthony Quinn) . Τον έβαλε στη συνέχεια σε λευκά κελιά (την εποχή που είχε φύγει από τη Ν.Δ. ) , ενώ...

αναρωτιόταν για τη Ντόρα, γιατί του θύμιζε το '93. "Αφού ρε κορίτσι μου έχεις την έδρα της αποστασίας στο σπίτι σου. Τι του λες του άλλου ότι έφυγε από το κόμμα; " .
Και κατέληξε, λέγοντας "παρά τα βέτο του Επίτιμου και τα άλλα εμπόδια, ο Σαμαράς ερχόταν τσούκου-τσούκου στην ηγεσία" . Στο πάνελ "Ντορικοί" και "Σαμαρικοί" είχαν ξελιγωθεί στα γέλια. Η φιλενάδα της Ντόρας, Σοφία Βούλτεψη, πήγε να τον ειρωνευτεί. "Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι κύριε τσούκου-τσούκου; " .
Αλλά, ο χοντρός "Λάκης" έκανε πως δεν άκουσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: