28.11.09

Ο Χατζηνικολάου λογοκρίνει δήλωση της Χαλκιά...


Η Φανή Χαλκιά δεν είναι τόσο αφελής όσο νομίζει ο κάθε Χατζηνικολάου. Έκανε μια δήλωση στην εφημερίδα του και αυτή ήταν που ΚΟΠΗΚΕ!
Όμως την έκανε γιατί ήταν μια πραγματικότητα την οποία προφανώς η εφημερίδα του Χατζηνικολάου λογόκρινε για λόγους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Μιλάμε πια ξεκάθαρα και με στοιχεία.
Η Φ.Χαλκιά μαζί με τις άλλες δηλώσεις που έκανε στην real news για το θέμα των κινήτρων είπε(και ζήτησε να μην κοπεί):
"Δεν μπορείς να αφαιρείς τα...

προνόμια σε κάποιον για κάτι που έκανε αργότερα ενώ η επιτυχία έγινε νωρίτερα. Δηλαδή αν κάποιος εκδότης ή καναλάρχης έχει εικονικά τιμολόγια πρέπει να του αφαιρέσεις την άδεια που έχει για την τηλεόραση;"

Προφανώς και η Χαλκιά μιλούσε για τα εικονικά τιμολόγια του Κουρή αλλά ο Χατζηνικολάου με την εφημερίδα του(έχει την ευθύνη) της έκοψε την δήλωση!

Έτσι γίνονται οι λογοκρισίες για να είμαστε αρεστοί στα αφεντικά μας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είδαμε να γράφει πουθενά να μας επιστρέψουν πίσω οι απατεώνες πολιτικοί όσα χρήματα πήραν για να εμπλακούν αργότερα στα σκάνδαλα μεν την siemens , τα ομόλογα και όλα τα άλλα θέματα που διέσυραν την χώρα.

Δεν είδαμε σήμερα να κάνει αναφορά για την siemens και την εμπλοκή της φίλης του Ντόρας Μπακογιάννη στα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια.

Αυτά δεν είναι σκάνδαλα ρε συ Νικολάκη;

Έχουμε και άλλα για μετά...
Από troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια: