29.11.09

ΝΔ: Εκλογή νέου προέδρου...

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος, αλλά και όσοι θέλουν να εγγραφούν τώρα...
Άνοιξαν από τις 7 το πρωί οι κάλπες για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα στα .584 εκλογικά τμήματα της χώρας και σε άλλα 64 σε 8 ευρωπαϊκέ χώρες.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος, αλλά και όσοι θέλουν να εγγραφούν τώρα. Για την εγγραφή χρειάζεται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στις 9 στο εκλογικό τμήμα Πύλου Μεσσηνίας, η...
Ντόρα Μπακογιάννη στις 9.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στις 11 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Περιοδείες του Σαββάτου
Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Χαλκίδα και τη Λαμία, από όπου κάλεσε του ψηφοφόρους να επιλέξουν "μια μεγάλη ΝΔ", κάνοντας παράλληλα λόγο για αποφυγή "ιδεών που μυρίζουν ναφθαλίνη", αναφερόμενη εμμέσως στο βασικό της αντίπαλο, Αντώνη Σαμαρά.

"Η προοπτική για το κόμμα μας θα είναι να παραμείνει πολυσυλλεκτικό, δυνατό, ανοικτό στα νέα ρεύματα σκέψης, στις ανάγκες της κοινωνίας. Ένα κόμμα με σύγχρονες ιδέες, μακριά από συνθήματα και κορώνες που μυρίζουν ναφθαλίνη. Ένα κόμμα που θα κοιτάζει μπροστά", είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος περιόδευσε σε Κόρινθο και Σπάρτη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "επιτέλους δίνουμε την παράταξη στην κοινωνική της βάση και σπάμε τους μηχανισμούς. Επιτέλους τελειώνουμε με τις κλειστές τις πόρτες και δίνουμε το δικαίωμα της ελπίδας".

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν με σύνεση, και εξέφρασε την ελπίδα του για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: